Wat is Gratisdoelensteunen.nl?

Gratisdoelensteunen.nl biedt u een manier om extra inkomsten te genereren, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Als goed doel, vereniging of club wilt u natuurlijk graag kunnen doorontwikkelen en goed werk blijven doen. Omdat het ‘geefklimaat’ in Nederland de laatste jaren is veranderd, moeten we met zijn allen een stuk creatiever worden als het gaat om fondsenwerving. Wij bieden u een manier om de cashflow weer op gang te brengen! Een simpele manier waarop bovendien íedereen kan doneren, zonder daadwerkelijk extra uitgaven te hoeven doen.

Hoe gaan wij te werk?

Gratisdoelensteunen.nl werkt samen met een groot aantal bekende webshops. Denk hierbij écht aan de grote namen, zoals Mediamarkt, Coolblue, KPN en Thuisbezorgd.nl. Wij geven de consumenten die graag in deze webwinkels kopen de kans om een club/goed doel/vereniging te steunen en ú de kans om meer inkomsten te genereren. Dit doen wij op de volgende manier:

De aangesloten webwinkels betalen ons een commissie voor iedere goedgekeurde bestelling die via Gratisdoelensteunen.nl bij hen wordt gedaan. 85 procent van deze commissie geven we aan uw club/goede doel/vereniging.

Weinig verschil voor de consument

De consument betaalt hetzelfde bedrag voor het product dat hij/zij koopt, ongeacht of deze nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Mediamarkt.nl gaat of via Gratisdoelensteunen.nl op de website van Mediamarkt.nl terechtkomt. Alleen in het laatste geval krijgen wij, en dus ook u, een aantrekkelijke commissie. U profiteert hier dus direct van! De consument is geen extra geld kwijt en het enige wat u als vereniging/club/goed doel hoeft te doen is u bij ons aansluiten. Hoe makkelijk kan het zijn? Meld u aan op onze website en u ontvangt daarvoor uw persoonlijke pagina.

Online naamsbekendheid

Voor u als bedrijf is online naamsbekendheid zeer belangrijk. Niet alleen wilt u goed gevonden worden door de zoekmachines, maar ook de bezoekers moeten steeds vaker uw naam tegenkomen. Bovendien kan ook mond-tot-mondreclame een grote rol spelen. Wanneer klant 1 ontdekt hoe gemakkelijk het is om iets te bestellen én tegelijkertijd (gratis!) een donatie te doen aan een goed doel of vereniging van zijn keuze, zal dat snel bekend worden in de vriendenkring en familie en volgt er wellicht al snel een klant 2. En dat willen we natuurlijk graag zien!

Voordelen

 • Extra inkomsten zonder dat u daar iets voor hoeft te doen!
 • Haal het meeste uit uw verdiensten door te kiezen voor Gratis Doelen Steunen.
 • Met de extra verdiensten kunt u gemakkelijker uw doelen bereiken.
 • Automatisch spaarsysteem voor 5% extra commissie.
 •  Plaats tot 4 sponsoren op je persoonlijke pagina.
 • U werkt aan uw online naamsbekendheid door het aanmaken van een persoonlijke pagina.
 • Aanmelden is gratis!
 • Geen verplichtingen, geen risico’s.
 • Het minimumbedrag dat u kunt laten uitbetalen is 5 euro, i.v.m. transactiekosten.
 • Wij hanteren geen opzegtermijn, u kunt stoppen wanneer u wilt.
 • Alleen u moet zich bij ons registreren, consumenten hoeven dat niet. Dit maakt het voor de consument aantrekkelijker om via ons een aankoop te doen.