Veel gestelde vragen

HEMA verzekeringen, telefonie, zakelijk, gebak, 3D printen, NS treintickets en lekker weg club zijn uitgesloten voor commissies.

Uiteraard kan dat, je hebt deze mogelijkheid in je dashboard onder gegevens. Als je het account verwijderd let dan op!
Eventuele openstaande leads/facturen zullen niet meer worden uitbetaald.

Sommige webshops willen dat er niet wordt gecommucieerd in euro's, het mag wel in punten, daarom dat je soms punten ziet staan. 1000 punten is 1 euro.

Er is een geautomatiseerd bonussysteem waarbij je tot 5% extra kan sparen. Voor elke € 250,00 aan goedgekeurde sales ga je 0.10% omhoog, hier hoef je niets voor te doen. Zo kan je tot 90% commissie ontvangen.

Je moet het account verifiëren, hier kjrijg je een mail voor, deze kan terecht komen in de spammap / ongewenste mail map.

Als je een factuur hebt ontvangen maar geen betaling heeft dat waarschijnlijk te maken dat debankgegegvens niet kloppen, rekeningnummer, naam ontvanger is dan niet correct.

Wij geven 85% van de commissie die wij ontvangen aan het doel. Je kan de commissie per webshop op 3 plaatsen zien, een voorbeeld:
1. https://gratisdoelensteunen.nl/p/105/aap - met je muis over het logo dan verschijnt er een popup met informatie
2. https://gratisdoelensteunen.nl/p/105/aap?display=text&alfa=a - met je muis over het logo dan verschijnt er een popup met informatie
3. https://gratisdoelensteunen.nl/p/105/aap?display=list&alfa=

Het minimumbedrag dat je kan uit laten betalen is vanaf €5,00.

Wanneer je de commissie wil uit laten betalen dat bepaal je zelf, dat is al mogelijk vanaf €5,00. Ook zijn er diverse instellingen mogelijk om op een vaste termijn te laten uit te betalen.

Groupon promoot sporadisch aanbiedingen met 0 kosten op hun website, hiervoor ontvangen wij geen commissie.

Op alle orders waar Nederlandse boeken in zitten zal de order handmatig worden bijgesteld, de vaste-boekenprijs-richtlijnen van het Commissariaat voor de media mag er geen extra korting worden gegeven in welke vorm dan ook.

Er is geen opzegtermijn, je kan per direct stoppen indien je wil.

Je kan webshops aan- of uitschakelen via je dashboard van je account.