Blacklight Festival

Blacklight Festival

Op zaterdag 3 Augustus zal dit festival plaatsvinden op een magische locatie die bekend is van het vroegere Casablanca festival.

Het festival heeft de plaats en mogelijkheden om die dag 8000 festivalgangers te ontvangen. Blacklight Festival zal meteen 2 stages neerzetten met maar liefst 17 Dj’s, met namen zoals Regi, Dj Frank, Soulcity, Dimaro, Pat Krimson en vele andere.

Om de toegankelijkheid van het festival te verhogen zullen wij ook samenwerken met de Waterbus en deze zal ook bemand worden met mensen van Blacklight Festival. Het is zelfs zo dat er overdag een Dj-Contest op de boot zelf zal gehouden worden.

Bij deelname als officiële sponsor kunnen wij u extra naambekendheid garanderen, de info van de verschillende deals vind u terug in de bijlage van deze mail. (bijvoorbeeld: logo op social media, banners, vernoeming op radio en inde krant, after movie, trailer, flyers, sponsormap, …. )
Een extra oondersteuning door jullie bedrijf door middel van sponsoring zou een enorme meerwaarde voor Blacklight Festival zijn en eventueel het begin van een vlotte samenwerking.Sorteer op:
Toon: