Oplossing voor zieke moesje  na een half leven in ziekenboegen

Oplossing voor zieke moesje na een half leven in ziekenboegen

Mijn moeder van 49 is al zolang ziek dat ik bijna vergeten ben hoe het was toen ze gezond was.
Ze heeft meer diagnoses gehad dan ik tellen kan. van . Sinds 3, 5 jaar kan ze helemaal niks meer dan in bed liggen met vreselijke pijnen . Haar hart, ogen , benen , spieren, niks doet het bijna nog. Haar bloed zit overvol gifstoffen die vooral in de hersenen en zenuwgestel en neurologisch systeem zijn gegaan.

Voor een heel groot deel door tal van fouten en misdiagnoses door nederlandse artsen van de afgelopen jaren is het zover gekomen. Mijn moeder kan op een goede dag nu eindelijk wat in huis rondsloffen als en oud omaatje maar in 3, 5 jaar is dat het maximaal haalbare. Als ze speciaal voor mij een kopje thee maakt als ik uit school kom is haar energie voor de dag alweer op. Ik wil een moeder die kan leven en lachen en zich niet altijd zo'n pijn heeft en zo ellendig voelt!
Nu we eindelijk een behandeling hebben gevonden die haar beter gaat maken is het spaargeld op en leven we van de bijstand.

Als u via de linken uw aankopen doet krijgen wij daar een klein deeltje van. U betaalt zelf niks meer.

Ik ben bezig met andere manieren om aan geld te komen want er is veel geld nodig , er is geen tijd meer te verliezen voor mijn moeder. Ze noemen haar ziekte ; een vergevorderd stadium van neurologische Lyme maar wat kan het ons schelen hoe het heet. Ze is altijd zo beroerd en ze wil eindelijk weer eens een stukje beter worden!

Er komt snel een update contactgegevens komt eraan.
Sorteer op:
Toon: