Non profit organisation Vires Animaliae

Non profit organisation Vires Animaliae

De opvangdieren van Vires Animaliae zijn in 2014 naar Portugal verhuist omdat ze op de locatie waar ze leefde in Nederland niet meer konden verblijven. Het was een grote stap en het is echt helemaal opnieuw beginnen, en dat gaat wat moeizaam, in een vreemd land, waar ect nog vele paarden hulp zouden kunnen ontvangen. Maar eerst moet voor de paarden die er nu zijn, nodig de wensen in vervulling gaan, en liefst dit jaar nog. We hebben een aantal paarden die echt intensief hulp nodig hebben, en dan zou een open schuur bijvoorbeeld geweldig zijn. En wat dachten jullie van een grote poel, ter verkoeling in de hete zomers.

Wat doen wij! ( je kan ook op de site kijken voor een uitgebreide uitleg.

We vangen dieren op die mentaal, of fysiek beschadigd zijn, niet meer welkom zijn bij hun eigenaren, of zijn opgegeven door de veterinaire geneeskunde. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle begeleiding nodig. Wij geven deze begeleiding door de dieren te plaatsen in een meer natuurlijke leefomgeving, ze te voorzien van voeding die past bij de biologie van het paard en door hen gerichte training en persoonlijke begeleiding te bieden.

Wij hebben een aantal wensen voor de opvangpaarden

Een schuur voor de zwakkere paarden tijdens verzorging en tijdens de winter maanden
Land splitsen om eigen hooi te genereren, dus kostenbesparend, daar zijn houten palen en lint voor nodig
Een poel voor de paarden, dit voor verkoeling in de hete zomers en om uit te drinken. Daar is een generator voor nodig om water uit de bron te pompen. en het aanleggen van de poel op een eenvoudige wijze.
Een tractor-shovel om het land te bewerken, en hooi uit te brengen op het land.

Wij kunnen dat niet alleen en vragen daarom om jullie hulp
Help ons alsjeblieft, echt elke euro is welkom.
Kijk hieronder naar alle winkels en producten.

Met liefs

Monique, het team van Vires Animaliae en de opvangdieren.
Sorteer op:
Toon: