Alice Felix

Alice Felix

Every little step, a big miracle!

Deze woorden omschrijven eigenlijk alles waar Stichting Prematurendag voor staan. Wij zetten ons op 100% vrijwillige basis in voor alle prematuur, dysmatuur en ziek geboren kindjes en hun familie. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo bieden wij een totaalplatform voor alle bestaande verenigingen en stichtingen binnen de couveusewereld, zijn wij een schakel tussen ouders en professionals, maar bieden ook steun aan ouders die zich momenteel in de achtbaan van hun leven bevinden door middel van lotgenotencontact. Dit is slechts een kleine greep uit onze doelen en bezigheden.

Ieder jaar op de eerste zondag van de maand mei is het de Dag van de Couveuseouder die dit jaar zal plaatsvinden op 6 mei. Wij houden met alle ouders uit 'onze wereld' een picknick zodat zij even de rollercoaster kunnen vergeten.
Dit jaar word het in Haarlem gehouden bij SV Olympia Haarlem, Er komen ongeveer 400 mensen en we willen die dag ook een loterij houden. Dit is best wel dubbel natuurlijk omdat het overleven van het kindje van een couveuseouder altijd een lot uit de loterij is.
Nu zijn we op zoek naar enkele kleine prijsjes en een hoofdprijs.

Bij voorbaat dank


Sorteer op:
Toon: