Becky's Gadgets

Becky's Gadgets

Liefdadigheids- Actie Voor Borstkanker

Geachte heer, mevrouw, Even voorstellen: Mijn naam is Becky, In Oktober 2018 organiseer ik een actie om meer wetenschappelijk levensreddend onderzoek naar de genezing van Borstkanker te laten verrichten! Waarom? Omdat borstkanker er nog steeds is. Het nog steeds de levens van gezinnen aan het verscheuren. 1 op de 7 vrouwen heeft borstkanker. Een heftig gegeven omdat wij allemaal wel 7 vrouwen om ons heen kennen.

Door middel van biologische beauty en huidverzorgende producten lijn, Niet op dieren getest. Ik kan o.a. lip scrub en lippenstift met vers fruit uit de natuur ,,,, Maar ook een Douche gel, Ect… produceren. Helpt u mee?

Op dit moment besteed stichting Pink Ribbon van iedere euro €0,74 naar wetenschappelijk onderzoek, €0,14 naar zorgprojecten, en €0,5 cent naar voorlichtingen. De overige €0,7 wordt besteed aan de wervingskosten om de donaties te realiseren. (0.6 cent) en de organisatie zelf (1 cent)

Hiervoor hebben wij sponsors nodig die willen helpen met het opzetten van de productenlijn, van deze verkoopactie. Dit is mijn hartenwens… Laat u ook liefde zien? liefs Becky
Sorteer op:
Toon: