Hoe schrijft een vulpen?

Hoe schrijft een vulpen?

De eerste vraag die u zich wellicht stelt, is: hoe schrijft een vulpen? Deze gids zal deze vraag beantwoorden. Een vulpen heeft een metalen punt, een penpunt genaamd, die is gemaakt van verschillende materialen, zoals goudlegeringen of roestvrij staal. De penpunten eindigen meestal in een ronde punt en kunnen in grootte variƫren van extra fijn tot breed. Beginners moeten beginnen met een medium of fijne penpunt, maar gevorderde gebruikers kunnen aangepaste penpuntvormen kiezen voor het schrijfproces. De penpunten zijn over het algemeen ontworpen om flexibel te zijn en kunnen worden gevormd om aan de hand van de gebruiker te passen.

Vulpennen werden uitgevonden in de 19e eeuw lamy vulpen rood Lamy vulpen. Ze werden oorspronkelijk gevuld door een deel van het vat los te schroeven, waar het inktreservoir zich bevindt. De inkt werd vervolgens met een pipet in de pen gestoken. Deze methode had echter de neiging om in het vat te lekken, vooral bij de opening. In 1890 patenteerde WB Purvis het zelfvullende systeem. Kort daarna kwamen zelfvullende pennen op de markt. Het meest populaire type was de Conklin crescent-filler.

Om goed te kunnen schrijven met een vulpen, moet je een penpunt kiezen die bij je handschriftstijl past. Een fijne punt geeft u een dun, elegant handschrift, terwijl een brede, middelfijne penpunt krachtigere letters produceert. Probeer verschillende penpunten op verschillende soorten papier voordat u kiest voor een penpunt voor uw schrijfstijl. Je kunt ook een medium penpunt proberen op goedkoop papier.

Meer info over dit artikel: Mylovelynotebook.nl